TRAVEL CLUB

Bright Tanzania – Private climbing & Safari tours is als zelfstandige touroperator lid van de “The Travel Club”. “The Travel Club” biedt met deze formule een platform aan kleinschalig opererende specialistische touroperators en behartigt de belangen van deze organisaties.
Alle leden van “The Travel Club” staan voor een persoonlijke benadering en onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Zij bieden een gevarieerd aanbod op diverse uiteenlopende bestemmingen, dichtbij en ver weg. 

De aangesloten organisatie is lid van de ANVR-lidnummer 05733, waardoor er een extra waarborg is dat de touroperator aan alle wettelijke eisen voldoet. Vanzelfsprekend hebben alle aangesloten organisaties ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren. Zo weet u dat u met een gerust gevoel een reis bij één van de aangesloten leden kunt boeken!

Ook hebben alle aangesloten touroperators een verplichte reisgarantie op hun pakketreizen. Bright Tanzania – Private climbing & Safari tours is aangesloten bij VZR-Garant. U bent dus ten alle tijden verzekerd dat u de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt als Bright Tanzania – Private climbing & Safari tours onverhoopt failliet gaat.

Voor de aangesloten touroperators is het lidmaatschap van het Calamiteitenfonds verplicht. Dit garandeert dat bij een calamiteit uw reisorganisator de reis moet aanpassen en dan worden de noodzakelijke kosten hiervan vergoedt. Moet de organisator de reis tijdelijk staken, of moet u vervroegt terug naar huis? Dan krijg u een deel van de reissom terug.

Door bovenstaande zekerheden kunt u ervan uitgaan dat als u een reis boekt bij een aangesloten touroperator van The Travel Club” u een betrouwbare partner heeft gevonden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met of tijdens een reis en dit vervolgens niet volgens uw wensen wordt opgelost dan is het goed om te weten dat alle leden zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Reizen.

VERTROUWD OP REIS

Wij zijn aangesloten bij The Travel Club en lid van de ANVR (Nederlandse Vereniging van Reisorganisaties) lidnummer 05733. Dit betekent dat we werken volgens de gereguleerde ANVR reis- en boekingsvoorwaarden. Ook zijn we lid van VZR Garant en Stichting Calamiteitenfonds Reizen, op al onze boekingen is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds en VZR Garant van toepassing.

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

    Aanmelden voor de Nieuwsbrief

    Vul hieronder je gegevens in!