KARIBU RAFIKI
Welkom vrienden!

OVER BRIGHT TANZANIA

Het was een combinatie van prachtige natuur, de grote aantallen wilde dieren en de super vriendelijke bevolking waardoor wij, Gilbert en Rispa, verliefd zijn geworden op Tanzania. Na een aantal safari’s, wandeltochten en huisbezoeken is een warme vriendschap met Deus en Paul uit Moshi ontstaan. Toen eind 2021 zich de mogelijkheid voor deed om samen met onze vrienden een bedrijf te starten, hebben we geen moment getwijfeld. Vanuit ons kantoor in Valkenswaard hebben we dagelijks contact met het team in Moshi. De samenwerking vanuit Nederland met Deus en Paul in Tanzania maakt ‘Bright Tanzania’ als touroperator bijzonder. Jouw aanvraag wordt door ons rechtstreeks met hen besproken, zonder tussenkomst van organisatie. Hierdoor is het mogelijk dat we iedereen een geweldige unieke ervaring tegen een gereduceerd lokaal tarief kunnen aanbieden. 

Deus en Paul zijn de drijvende krachten voor ‘Bright Tanzania’ in Moshi, Kilimanjaro region. Zij zijn hun carrière begonnen met het begeleiden van activiteiten zoals wandelsafari’s, kanotochten, nachtsafari’s, dorpswandelingen en bergtochten. Gedurende de jaren werden zij opgeleid en getraind en leerden ze de kleinste details over de natuur. Kennis van zowel de natuur als de mens maakt hen fantastische gidsen. Deus en Paul zijn beide zeer ervaren en weten alles over de natuur en het wildlife in de noordelijke nationale parken. 

Naast safari’s organiseert en begeleidt Deus al meer dan 10 jaar bergbeklimmingen. Met succes heeft hij groepen en honderden individuele klimmers naar de top van de Kilimanjaro en Mount Meru geleid. Deus stelt zorgvuldig een team van dragers en koks samen met wie hij, jou en je vrienden, naar de top begeleidt. 

Jouw reis wordt een once-in-a-lifetime-experience daar zorgen Deus en Paul persoonlijk voor.

KARIBU SANA,

Deus, Paul, Gilbert en Rispa

Previous
Next

VERTROUWD OP REIS

Wij zijn aangesloten bij The Travel Club en lid van de ANVR (Nederlandse Vereniging van Reisorganisaties) lidnummer 05733. Dit betekent dat we werken volgens de gereguleerde ANVR reis- en boekingsvoorwaarden. Ook zijn we lid van VZR Garant en Stichting Calamiteitenfonds Reizen, op al onze boekingen is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds en VZR Garant van toepassing.

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

    © Copyright 2022 Bright Tanzania | www.bright-tanzania.com | Privacyverklaring |  Powered By PvO Websites & Design

    Aanmelden voor de Nieuwsbrief

    Vul hieronder je gegevens in!