KARIBU RAFIKI
Welkom vrienden!

OVER BRIGHT TANZANIA

Het was de combinatie van prachtige natuur, de enorme hoeveelheid wilde dieren en de super vriendelijke bevolking waardoor wij, Gilbert en Rispa Boot, in 2019 verliefd zijn geworden op Tanzania. Samen met onze Tanzaniaanse vrienden Brasius Deus en Paul Temu hebben we in 2021 onze dromen waargemaakt en Bright Tanzania opgericht. Door de fijne vriendschap, de nauwe samenwerking en het dagelijkse contact voelt het als een familiebedrijf. Het kantoor in Nederland en het kantoor in Moshi – Tanzania zijn samen één!

Het lokale team bestaat uit Tanzanianen die in Moshi wonen. Deus en Paul zijn de drijvende krachten achter het lokale team. Bright Tanzania heeft gidsen en chauffeurs in dienst die meerdere talen spreken. Onze teamleden zijn geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring, zij hebben elk hun eigen verhaal dat ze graag met anderen delen.

Deus en Paul zijn hun carrière begonnen met het begeleiden van activiteiten zoals wandelsafari’s, kanotochten, nachtsafari’s, dorpswandelingen en bergtochten. Gedurende de jaren werden zij opgeleid en getraind en leerden ze de kleinste details over de natuur. De kennis van zowel de natuur als de mens maken hen fantastische gidsen. Deus en Paul zijn beide zeer ervaren en weten alles over de natuur en het wildlife in de noordelijke nationale parken. 

Naast safari’s organiseert en begeleidt Deus al meer dan 10 jaar bergbeklimmingen. Met succes heeft hij groepen en honderden individuele klimmers naar de top van de Kilimanjaro en Mount Meru geleid. Deus stelt zorgvuldig een team van dragers en koks samen met wie hij, jou en je vrienden, naar de top begeleidt. 

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak zowel in Nederland als in Tanzania. Ons specialisme is Noord-Tanzania en daar ligt onze deskundigheid. We begeleiden en adviseren graag bij het maken van de juiste keuze. Het volledige team zet graag een extra stap om zeker te zijn dat het dé reis van jouw dromen wordt.

Jouw reis wordt een once-in-a-lifetime-experience daar wij voor!

KARIBU SANA,

Deus, Paul, Gilbert, Rispa & team

Vorige slide
Volgende slide

VERTROUWD OP REIS

Wij zijn aangesloten bij The Travel Club en lid van de ANVR (Nederlandse Vereniging van Reisorganisaties) lidnummer 05733. Dit betekent dat we werken volgens de gereguleerde ANVR reis- en boekingsvoorwaarden. Ook zijn we lid van VZR Garant en Stichting Calamiteitenfonds Reizen, op al onze boekingen is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds en VZR Garant van toepassing.

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

    Aanmelden voor de Nieuwsbrief

    Vul hieronder je gegevens in!