KARIBU RAFIKI
Welkom vrienden!

OVER BRIGHT TANZANIA

Het was de combinatie van prachtige natuur, de enorme hoeveelheid wilde dieren en de super vriendelijke bevolking waardoor wij, Gilbert en Rispa Boot, in 2019 verliefd zijn geworden op Tanzania. Samen met onze Tanzaniaanse vrienden hebben we in 2021 onze dromen waargemaakt en Bright Tanzania opgericht. Door de fijne vriendschap, de nauwe samenwerking en het dagelijkse contact voelt het als een familiebedrijf. Het kantoor in Nederland en het kantoor in Moshi – Tanzania zijn samen één!

Het lokale team bestaat uit Tanzanianen die in Moshi wonen. Bright Tanzania heeft gidsen en chauffeurs in dienst die meerdere talen spreken. Onze teamleden zijn geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring, zij hebben elk hun eigen verhaal dat ze graag met anderen delen.

De meeste van onze gidsen en chauffeurs zijn hun carrière begonnen met het begeleiden van activiteiten zoals wandelsafari’s, kanotochten, nachtsafari’s, dorpswandelingen en bergtochten. Gedurende de jaren werden zij opgeleid en getraind en leerden ze de kleinste details over de natuur. De kennis van zowel de natuur als de mens maken hen fantastische gidsen. Onze gidsen en chauffeurs zijn zeer ervaren en weten alles over de natuur en het wildlife in de noordelijke nationale parken. 

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak zowel in Nederland als in Tanzania. Ons specialisme is Noord-Tanzania en daar ligt onze deskundigheid. We begeleiden en adviseren graag bij het maken van de juiste keuze. Het volledige team zet graag een extra stap om zeker te zijn dat het dé reis van jouw dromen wordt.

Jouw reis wordt een once-in-a-lifetime-experience, daar zorgen wij voor!

KARIBU SANA,

Gilbert, Rispa & team in Tanzania

ONTMOET ONS TEAM

Deus - safari gids
BRASIUS DEUS
Safari gids
Brasius Deus - safari gids
PAUL TEMU
Safari gids & chauffeur
Davis Kanje
DAVIS KANJE
Operationeel manager
George Swai - safari gids en chauffeur
GEORGE SWAI
Safari gids & chauffeur
Frank Kimaro
FRANK KIMARO
Safari gids & chauffeur
WOLFGANG MASAO
Safari gids
Pius Temu
PIUS TEMU
Safari gids
Simone Bosmans
SIMONE BOSMANS
Office assistent
Leonie van Mook
LEONIE VAN MOOK
Marketeer
Rispa Boot
RISPA BOOT
Founder - reisadvies
Gilbert Boot
GILBERT BOOT
Founder - backoffice
Simone Bosmans
SIMONE BOSMANS
Office assistent
Previous slide
Next slide
Scroll naar boven
Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in!